۱۳۹۱ فروردین ۱۹, شنبه

واکنش حسین بازجو به خبر سرم شکنجه و اعتراف گیری


کیهان حکومتی: اقدام بخش فارسی دویچه وله برای انگاره سازی منفی علیه ایران تبدیل به یک افتضاح بزرگ برای دولت آلمان شد.

دویچه وله (ارگان رسمی دولت آلمان) در مطلبی القایی که بلافاصله با استقبال گسترده رسانه های ضد انقلاب مواجه شد ادعا کرد: «گمرک آلمان از صادرات 5/2کیلو سرم ویژه اعتراف گیری (تیوپنتال) به ایران جلوگیری کرد. این سرم در بازجویی و اعتراف مورد استفاده قرار می گیرد... حاکمیت ایران بارها به استفاده از مواد روان گردان در بازجویی از زندانیان سیاسی متهم شده که چهره های ملی-مذهبی و محمدعلی ابطحی معاون خاتمی در زمان ریاست جمهوری از این جمله اند.»
دویچه وله در این مطلب می نویسد: « فروش داروی اعتراف گیری تیوپنتال به کشورهای خارجی به مجوز ویژه اداره فدرال آلمان در امور اقتصاد و کنترل صادرات نیاز دارد. داروی حقیقت گویی یا سرم اعتراف گیری به ماده مخدری اطلاق می شود که به منظور گرفتن اطلاعات از فردی به کار گرفته می شود که حاضر به اعتراف بدان نیست. از جمله تاثیرات تیوپنتال این است که به محض تزریق این سرم، فرد به طور معمول بسیار اهل گفت وگو و مراوده می شود و بدون تامل افکارش را بیان می کند. این ماده در واقع توان داوری و قدرت تمرکز فرد قربانی را تحت تاثیر قرار می دهد و کارشناس بازجویی را قادر می کند تا فرد قربانی را به سوی اعتراف در زمینه اطلاعات مطلوب بازجو هدایت کند.»
افتضاحی که در شیرین کاری کم سابقه رسانه دولتی آلمان مشاهده می شود، اعتراف مسلم به «تولید سرم ویژه اعتراف گیری و شکنجه قربانیان در آلمان» و «صادرات همراه با مجوز آن به برخی کشورهای خارجی» است و جا دارد دولت آلمان و سرویس اطلاعاتی مخفی آن توضیح دهند چه قدر از این ابزار شکنجه را به کار برده و چه میزان از آن را برای دوستان خود که در کشورهای مرتجع که در حال شکنجه و سرکوب ملت های انقلابی هستند، صادر کرده اند؟
اما می ماند ادعای به کارگیری سرم ها و داروهای مشابه در ایران و علیه افراد بازداشت شده ای چون محمدعلی ابطحی که باید پرسید اولا اگر این ادعا درست است چرا همه بازداشت شده ها به طور یکسان مانند آقای ابطحی اعتراف نکردند؟ ثانیا ابطحی با تخطئه ادعای تقلب، آن را اسم رمز آشوب توصیف کرد و تصریح نمود که تقلب در حد 11 میلیون امکان وقوع ندارد، نکته ای که بعدها در اظهارات کسانی چون تاج زاده و رمضان زاده و عطریانفر و... حتی برخی عناصر مقیم خارج نیز مورد تاکید قرار گرفت. آیا مثلا به اکبر گنجی هم در آمریکا سرم و آمپول کذایی تزریق شده بود که مکرر در مکرر ادعای تقلب را به چالش کشید؟ ثالثا آیا مقام مافوق ابطحی- خاتمی- نیز که در انتخابات مجلس شرکت کرد و پروژه تحریم را که خود در آن نقش ایفا کرده بود، به هم ریخت، به خاطر تزریق سرم و دارو، برجک محافل اپوزیسیون را پرانده بود؟ انبوه همکاران رسانه های ضدانقلاب در خارج کشور که پس از شکست فتنه سبز، سازمان دهندگان آن را به رگبار حملات خود بسته اند- و بعضا در همین کشور آلمان اقامت دارند- چه؟ آیا به آنها هم سرم و آمپول تزریق کرده اند؟! رابعا آیا به برخی گردانندگان دویچه وله، از سرم کذایی تزریق کرده اند که با شیرین کاری خود، آبروی نداشته دولت آلمان را این گونه به چالش کشیده اند؟!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر