۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

امروز، روز جهانی پشتیبانی از قربانیان شکنجه است

26 ژوئن، روز جهانی منع شکنجه و پشتیبانی از قربانیان آن است. سازمان ملل متحد به مناسبت این روز اعلام کرد که شکنجه هنوز در جهان گسترش دارد و در بسیاری از کشورها بخشی از نظام قضایی است.

در تاریخ 26 ژوئن 1987 توافقنامه‌ی منع و تقبیح جهانی شکنجه‌ به تصویب رسید. این سند گامی ضروری برای بهبود وضعیت حق بشر در جهان بود و شکنجه و دیگر مجازات‌ها و رفتارهای ظالمانه‌ی ضدبشری و تحقیرآمیز را در سراسر جهان آشکارا منع می‌کرد.

برای تجدید خاطره با این روز تاریخی، اجلاس عمومی سازمان ملل در سال 1997 تصمیم گرفت که روز 26 ژوئن، روز جهانی پشتیبانی از قربانیان شکنجه اعلام شود.

«عملی جنایتکارانه»

روز جمعه 25 ژوئن، بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل به مناسبت این روز در نیویورک اعلام کرد که «شکنجه عملی جنایتکارانه و ممنوعیت آن اساسی و واضح است». وی خاطر نشان ساخت که به‌رغم تقبیح جهانی شکنجه، چنین عملی هنوز در بسیاری از کشورهای جهان رواج دارد و بخشی از نظام قضایی است.

بیشتر قربانیان شکنجه، همه‌ی عمر از پیامدهای آن رنج می‌برند. در نتیجه‌ی شکنجه، نه تنها جسم آدمی بلکه روح او نیز عمیقا آسیب می‌بیند و منزلت او زیرپا گذاشته می‌شود. برای پیکار همه‌جانبه علیه شکنجه، باید افکار عمومی را در سراسر جهان بیدار و آگاه کرد.

حدود پنجاه کشور و از جمله جمهوری اسلامی ایران هنوز کنوانسیون منع شکنجه‌ی سازمان ملل را امضا نکرده‌اند. بان کی‌مون از این کشورها خواست هر چه زودتر به این توافقنامه بپیوندند و درهای زندان‌های خود را به روی ناظران سازمان ملل متحد بگشایند.

ایران یکی از کانون‌های شکنجه

به گفته‌ی سازمان عفو بین‌الملل، هم‌اکنون در 111 کشور جهان شکنجه اعمال می‌شود. ایران در این زمینه، در کانون توجه جهانیان قرار دارد. عفو بین‌الملل اعلام کرده است که در ایران، بازداشت‌های خودسرانه، شکنجه و اعمال فشار برای گرفتن «اعتراف» بشدت رواج دارد. همین سازمان تصریح می‌کند که هم اکنون در ترکیه ایرانیان زیادی در بلاتکلیفی بسر می‌برند که از بیم پیگرد و شکنجه به آن کشور گریخته‌اند.

سازمان‌های بین‌المللی حقوق‌بشری در جهان، بارها از دولت جمهوری اسلامی ایران به دلیل آزار و شکنجه‌ی زندانیان انتقاد کرده‌اند. بویژه بسیاری از زندانیان سیاسی و عقیدتی پس از آزادی گزارش داده‌اند که در زندان‌های جمهوری اسلامی، تحت شدیدترین شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفته‌اند. به گفته‌ی سازمان‌های حقوق‌بشری، ضرب و شتم، شلاق زدن و تجاوز جنسی، از رایج‌ترین روش‌های شکنجه در جمهوری اسلامی ایران است.

زنان از قربانیان اصلی شکنجه

به مناسبت 26 ژوئن در بسیاری از شهرهای آلمان، تظاهراتی برای همبستگی با قربانیان شکنجه در جهان برگزار شد. این گردهمایی‌ها به ابتکار سازمان‌های حقوق بشری و از جمله «سازمان عفو بین‌الملل» برگزار ‌شد.

در اروپای غربی هزاران انسان زندگی می‌کنند که از کشورهای خود گریخته‌اند، زیرا در آنجا تحت پیگرد یا قربانی شکنجه بوده‌اند. بخشی از این پناهجویان ایرانی هستند. در آلمان 25 مرکز درمانی برای قربانیان شکنجه دایر شده است. در این مراکز به قربانیان می‌آموزند که چگونه می‌توانند زخم‌های جسمی و روحی ناشی از شکنجه را التیام بخشند و به یک زندگی عادی بازگردند.

زنان از قربانیان اصلی شکنجه در سراسر جهان هستند. آنان به شیوه‌های گوناگون قربانی شکنجه می‌شوند. خشونت‌های ویژه‌ی جنسیتی، از ضرب و شتم خانگی گرفته تا انواع اقدامات سرکوبگرانه‌ی دولتی علیه زنان اعمال می‌شود، بدون اینکه این‌گونه اقدامات بطور رسمی و قانونی مصداق شکنجه به شمار آید.

بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل در فوریه‌ی سال 2008 کارزاری به راه انداخت که مشخصا علیه خشونت و شکنجه‌‌های ویژه‌ی جنسیتی بود. امروزه مفهوم شکنجه، شامل خشونت‌های ویژه‌ی جنسیتی نیز می‌شود.

درود برحامیان مقاومت ومبارزان راه آزادی مردم ایران

جاری شدن رود بزرگ مقاومت در شهر تاورنی فرانسه، خروش یک خلق بپا خاسته ،همبستگی با اشرف،قیام تا پیروزی با مریم رجوی ،آفتاب مقاومت را چنان فروزان ساخت که امروز جهان با حمایت

3500 نفر از پارلمانترهای سی ودو کشور خود ومنتخبان یک میلیارد نفر حقانیت مبارزه وایستادگی اشرف و اشرفیان وقیام مردم ایران رابه رسمیت شناخت این پیروزی شیرین برشما مبارک باد.

۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه

تصویب تحريم‌های جدید علیه ايران در سنای آمریکا

رادیو فردا: سنای آمريکا با اجماع کامل لايحه تحريم شرکت‌هايی که با صنايع انرژی ايران يا شرکت‌های مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همکاری دارند را تصويب کرد

اين طرح در مجلس نمايندگان هم در حال بررسی است که در صورت تصويب در مجلس نمايندگان هم، برای تبديل آن به قانون بايد به امضای رييس جمهوری آمريکا هم برسد.

اين طرح، سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز، صادرات بنزين و فرآورده های نفتی به ایران و شرکت های مرتبط با سپاه پاسداران را هدف گرفته و شرکت ها و موسساتی که بر خلاف آن عمل کنند، با قطع رابطه با بازار آمريکا مواجه خواهند شد.

طرح سنا و مجلس نمايندگان آمريکا تلاش دارد هزينه ها در صنايع انرژی ايران را بالا ببرد و فشارها بر جمهوری اسلامی ایران برای تعقيب برنامه اتمی را افزايش دهد.

مجلس نمايندگان آمريکا پيشتر طرح خود را در ماه اکتبر، حدود هشت ماه پيش تصويب کرده بود و مجلس سنا هم اين طرح مشابهی را در ماه ژانويه امسال، حدود پنج ماه پيش به تصويب رساند؛ این دو طرح سرانجام از سوی یک کمیته مشترک از سنا و مجلس نمایندگان به صورت طرح واحدی درآمده است؛ اکنون که طرح تلفیقی این دو نهاد قانونگذاری، در سنای آمریکا به تصویب رسیده، مجلس نمایندگان نیز باید آن را از تصویب بگذارند.

پس از دو هفته که شورای امنيت سازمان ملل دور چهارم قطعنامه تحريم های ايران را به تصويب رساند، وزارت خزانه داری آمريکا اعمال تحريم های سازمان ملل را اجرا کرده و فهرستی از شرکت های مرتبط با صنايع بيمه، کشتيرانی و سپاه پاسداران تهيه کرده و در فهرست سياه قرار داد.

سناتور کريستوفر داد و هوارد برمن ازمجلس نمايندگان درباره اين طرح گفتند:«اول بايد جلوی فعاليت هسته ای نامشروع ايران را بگيريم و اين طرح به دولت آمريکا اين ابزار را می دهد که با قدرت و قاطع حرکت ايران را عوض کند.»

کاخ سفيد هم از اين طرح حمايت کرده و گفت که اين استراتژی چند جانبه، کمکی است برای فشار آوردن و انزوای ايران.»

طرح ياد شده دامنه مقررات تحريمی و تنبيه قانون تحريم های ايران مصوب سال ۱۹۹۶ را افزايش داده و فشارها بر شرکت های مرتبط با صنايع انرژی ايران را بيشتر می کند. آن هم در حالی که ايران برای سرمايه گذاری و نيز تهيه سوخت نياز به همکاری شرکت های خارجی دارد.

اين طرح همچنين بانک هايی که ارتباط مالی با موسسات مالی مرتبط با سپاه پاسداران و برنامه هسته ای جمهوری اسلامی دارند را از هرگونه ادامه همکاری ممنوع می کند.

طرح مزبور شرکت های خارجی که هرگونه فناوری سانسور، فيلترينگ و مقابله با جريان آزاد اطلاعات را به جمهوری اسلامی داده باشند را از ارتباط و قرارداد و خريد از بازار آمريکا ممنوع می کند.

همچنين چارچوبی قانونی به ايالت های آمريکا و دولت های محلی داده می شود تا هرگونه شريک تجاری و سرمايه گذار در صنايع انرژی ايران را مورد تعقيب قانونی قرار دهند.

دولت جمهوری اسلامی قطعنامه اخير شورای امنيت را بی ارزش و بی تاثير خوانده و می گويد به فعاليت های اتمی ادامه می دهد. غرب به فعاليت های هسته ای جمهوری اسلامی مظنون است و آن را تلاشی برای دستيابی به بمب اتمی می داند. تهران می گويد فعاليت های اتمی را برای توليد برق دنبال می کند.

پروانه اسانلو: کسی صدای ما را نمی شنود

روز گذشته خبری مبنی بر یورش ماموران امنیتی به زویا صمدی، عروس خانواده ی اسانلو و ضرب و شتم وی در برخی رسانه های جمعی منتشر شد. بر همین اساس گزارشگر هرانا با توجه به حساسیت افکار عمومی و اهمیت موضوع با پروانه اسانلو، همسر منصور اسانلو فعال کارگری دربند به گفتگو نشسته است.

خانم اسانلو که از فشارهای نهادهای امنیتی به خانواده ی اسانلو به ستوه آمده است می گوید کسی صدای ما را نمی شنود که به دادمان برسد.

پروانه اسانلو از تهدیدهای گاه و بیگاه عروس خانواده شان می گوید و اینکه آن ها باید متعهد شوند تا منصور اسانلو در صورت آزادی منفعل باشد...

متن این گفتگو را در زیر می خوانید:

هرانا : خانم اسانلو، خبری که مبنی بر حمله به عروس خانواده ی شما منتشر شده است، صحت دارد؟

متاسفانه بله.

هرانا : آیا چنین برخوردهایی موارد مشابه نیز در گذشته داشته است؟

عروس من تا به حال تنها یکبار آقای اسانلو را آن هم در شب نامزدی اش دیده است اما از روزی که با ما وصلت کرده است جدا از مزاحمت های تلفنی بسیار و تهدیدهای گاه و بی گاه وی، چندین ماه پیش یکبار حتی به روی وی در خیابان "کلت" کشیدند!!

ما در این رابطه به دادگاه شکایت کردیم اما خب رسیدگی ای به این موضوع نشد.

هرانا : جزئیات این حادثه را به طور دقیق برای ما شرح می دهید؟

بله، عروس من مهندس است و شاغل. به دلیل مزاحمت هایی که برای وی ایجاد می شود وی همیشه یا به وسیله ی آژانس مجبور به تردد است آن هم با توجه به هزینه ی سرسام آور آن، یا ما خودمان او را به مقصد می رسانیم. اما روز چهارشنبه(دوم تیرماه)، بر حسب اتفاق وی برای رفتن به محل کارش از وسایل نقلیه ی عمومی و مترو استفاده کرد.

عروس جوان من هنگامی که در ایستگاه "طرشت" در حال پیاده شدن از قطار به منظور جابه جایی مسافرین بود، توسط چند تن از مامورین مورد حمله قرار گرفت. آن ها موهای وی را از پشت سر کشیده و او را روی زمین می کشانند. عروس من هم با توجه به اینکه به منظور ایشان پی می برد، در حالی که خود را عروس اسانلو می نامید شروع به فریاد زدن و درخواست کمک از مردم می نماید. آن ها با توجه به شناختی که نسبت به آقای اسانلو دارند بهت زده به این صحنه نگاه می کنند و پیش از هر واکنشی ماموران با چشم بند و دهان بند وی را به مکانی نامعلوم منتقل می کنند.

در آنجا با تکیه دادن وی به دیواری شروع به ضرب و شتم اش می کنند...

هرانا : آثار این ضرب و شتم مشهود است؟

بله کاملا؛ دندان هایش ارتودنسی بودند و به همین دلیل در حین ضرب و شتم لثه و دندان هایش به شدت آسیب دیده. همان چهارشنبه نیز پس از رسیدن به خانه حالت تهوع داشتند و حتی چند مرتبه استفراغ کرد. دیشب هم دچار خون ریزی بینی شد و ما مجبور هستیم با توجه به این حالات وی را به پزشک نشان دهیم و آزمایش ام آر آی بگیریم.

هرانا : دلیل چنین برخورد غیرانسانی و غیرقانونی چه می تواند باشد؟

ماموران پس از ربودن وی، برگه ی تعهدی جلوی وی گذاشته بودند مبنی بر اینکه در صورت آزادی اسانلو، شما باید تضمین کنید که وی فعالیتی انجام ندهد و اینکه پس از آزادی وی به همراه خانواده اش از کشور خارج شود!

من نمی فهمم این اقدامات چه معنایی دارد؛ اینکه ما از کشور برویم و نرویم که به کسی مربوط نمی شود...

هرانا : این اتفاق را چطور ارزیابی می کنید؟

راستش من در برابر خانواده ی عروسم واقعا باید جوابگو باشم. این ها با آبروی خانواده ی ما بازی می کنند. عروس منصور اسانلو چرا باید تاوان فعالیت های پدر شوهرش را پس دهد؟ آن هم عروسی که تنها یکبار اسانلو را دیده. او خودش سه سال است که در زندان است و تاوان فعالیت هایش را می پردازد. یعنی پای همه چیزش ایستاده. چرا دست از سر خانواده اش برنمی دارند.

هرانا : وضعیت آقای منصور اسانلو اکنون در زندان به چه ترتیب است؟

وضعیت آقای اسانلو مثل همیشه نامساعد است. وی را به تازگی به اندرزگاه 3 زندان رجایی شهر که برخی از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات نیز در آنجا نگهداری می شوند منتقل کردند.

از لحاظ جسمی نیز کمامان با درد کمر و چشم مواجه است و البته ناراحتی قلبی وی که کمامان پابرجاست. پزشک قانونی در رابطه با ناراحتی قلبی وی تا به حال سه بار گواهی صادر کرده و ماندن وی در زندان با آن فضای بد را ممنوع اعلام کرده اما متاسفانه مسئولان هیچ توجهی نمی کنند...

هرانا : در پایان صحبت دیگری اگر هست بفرمائید.

حرف که زیاد هست اما شنونده ای در کار نیست. اما من می خواهم بدانم در کجای دنیا یک فرد بی گناه و خانواده ی یک زندانی را این طور مورد آزار و اذیت قرار می دهند؟

از وقتی که در اختیار ما قرار دادید سپاسگذاریم

18تیر؛ روزی برای گسترش اعتراضات علیه رژیم مفلوک

سایت روزنه: امسال در شرایطی به ١٨ تیر نزدیک میشویم که جمهوری اسلامی در محاصره انقلاب مردم، درگیر حادترین دعواهای درونی، رسوا تر و منزوی تر از هر زمان در سطح بین المللی، بر متن گسترش فلج و درهم ریختگی اداری، تناقض گویی های مقامات و متهم کردن یکدیگر و روحیه باختگی عناصر رژیم از بالا تا پایین، برای بقاء دست و پا میزند. انقلاب گرچه از مهمترین سلاح خود، یعنی تظاهرات های بزرگ خیابانی، موقتا و اساسا در اثر وحشیگری رژیم اسلامی محروم شده، اما در شکل خشم و انزجار عمومی علیه حکومت، کم کاری و اعتصابات و اعتراضات پراکنده اما وسیع و تعطیل ناشدنی در کارخانه ها و ادارات و دانشگاهها و مدارس، شعار نویسی ها و شعاردادن ها بر بامها در محلات، تبدیل کردن هر اجتماع کوچک و بزرگ به عرصه ای برای اعلام نفرت علنی علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد و حتی حضور سنگین خود در خیابانها را در وحشت و اضطراب مقامات نظامی در برابر هر مناسبت و برقراری عملی حکومت نظامی اعلام میدارد. برای هر ناظر واقع بینی روشن است که جمهوری اسلامی قادر نیست برای مدت طولانی دوام آورد. ١٨ تیر و سنت مبارزاتی که حول آن شکل گرفته است فرصتی فراهم می آورد تا در این روز وسیعا به میدان آمد و مبارزه برای سرنگونی جمهوری اسلامی را گسترش داد.

۱۳۸۹ تیر ۳, پنجشنبه

ایران می گوید قادر است هر ماه ۵ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۲۰ درصد تولید کند

رییس سازمان انرژی اتمی ایران می گوید تهران ۱۷ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۲۰ درصد تولید کرده است.

در حالی که سازمان ملل متحد و دیگران بر تحریم ها علیه ایران می افزایند، علی اکبر صالحی روز چهارشنبه به خبرگزاری ایسنا گفت ایران قادر است هر ماه ۵ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۲۰ درصد تولید کند. با این حال یادآور شد ایران فقط به اندازه ای که برای یک رآکتور پژوهشی پزشکی در تهران نیاز دارد، اورانیوم ۲۰ درصدی تولید می کند.

صالحی این موضوع ر ا یک روز پس از آن عنوان می کند که مقامات ارشد آمریکایی گفتند یک فهرست رو به گسترش از تحریم ها علیه برنامه اتمی ایران، موجب شده است شرکت های خصوصی قطع روابط بازرگانی با ایران را آغاز کنند.

روز سه شنبه، استوارت له وی، معاون وزارت خزانه داری آمریکا گفت تحریم های جدید سازمان ملل متحد، همراه با اقدامات یک جانبه ای که آمریکا، اتحادیه اروپا و دیگران پیشنهاد کرده اند، ایران را عملا از اقتصاد جهانی جدا می کند.

له وی گفت شرکت ها در بخش های گوناگون، از جمله بیمه، مشاوره، انرژی و تولید، با نهادهای مالی عمده که روابط خود را با جمهوری اسلامی ایران قطع کرده اند یا کاهش داده اند.

او گفت بخش خصوصی نقش مهمی در افزایش فشار بر ایران بازی می کند، زیرا اقدامات «داوطلبانه» تاثیر فشارهای دولتی را بیشتر می کند.

مشتی بردهان اهریمن



بر چنین مجلس و بر دولت و هم بر رهبرش باید ....

خبرگزاری حکومتی برنا ساعاتی پیش نوشت: «نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز چهارشنبه با ۱۱۶ رای موافق، ۵۶ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع به یک فوریت طرح معتبر بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی رای دادند. این مصوبه به منظور رفع شبهه مخالفت مجلس شورای اسلامی با نظرات صریح و روشن ولایت امر که حیثیت مجلس را زیر سوال می برد، به تصویب نمایندگان مجلس رسید».

اگر میرزاده عشقی مرحوم امروز بین ما بود در شعرش تجدید نظری میکرد و شاید بندی هم بر آن می افزود:

بر چنین مجلس و بر دولت و هم بر رهبرش باید ...
برگرفته وبلاگ سایت

عاقبت بازی با دم خر!
لاریجانی، جانی شدی بابا؟ نگفتم با دم خ.ر بازی نکن جفتک میزنه!
بفرما اینم عاقبت بازی با دم خر! جانی که شدی هیچ. فردا شربت شهادت یا همون کاسه واجبی رو میدن دستت که نوش جون کنی. نوش !!!!
از: پروشا

تخریب پنجاه منزل از منازل بهائیان در روستای ایول مازندران

خبرگزاری حقوق بشر ایران

رهانا: شهروندان بهاییروستای ایول مازنداران، روز اول تیر ماه به بخشداری کیاسر مراجعه کردند وآنان را در جریان گذاشتند ولی این موضوع توسط آن نهاد نفی و غیر قانونی اعلام شد روز بعد از آن، ضمن مراجعه‌ی مجدد به بخشداری کیاسر به فرمانداری و استانداری در ساری و دادگاه عمومی کیاسر و پاسگاه نیروی انتظامی تلمادره نیز مراجعه شد ولی همگی اظهار بی اطلاعی کرده و چنین اقدامی را محکوم و غیر قانونی دانسته و مسببین آن را مجرم قلمداد کردند.

به گزارش خبرنگار رهانا، اما در این میان یک خانواده‌ی بهایی، (محمود پیری) در نزدیکی منزلشان مواجه با ماشین پرایدی می‌شوند که چهار نفر سر نشین داشته و مشاهده می کنند که تعدادی از افراد بالای ساختمان آنان مشغول تخریب هستند.

در همین زمان محمود پیری مورد ضرب و شتم از جانب یکی از سرنشینان ماشین شده و مجبور به ترک محل می شوند.

خانواده‌ی پیری به همراه یک خانواده‌ی بهایی دیگر (روحانی)، حق ورود به محل حتی حدود آن را از جانب افردای که مشغول خراب کردن منازل هستند ندارند و مدت ۴۸ ساعت روستا و اطراف آن در قرنطینه است و مرتب در اطراف به گشت زنی مشغول هستند که کسی وارد روستا نشود و راههای ورودی به روستا را نیز مسدود کرده‌اند .
طبق اظهار یکی از افراد هم اینک ۴ لودر با تعدادی کامیون مشغول تخریب، تسطیح و خاک برداری از حدود ۵۰ منزل از منازل بهائیان ایول هستند.

۱۳۸۹ تیر ۲, چهارشنبه

مقام آمریکايی: رژيم تهران با عواقب وخيمى روبرو خواهد شد

جفرى فلتمن معاون وزارت خارجه آمريكا در مصاحبه با شبکه خبری العربيه در باره قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه جمهوری اسلامی گفت، رژيم تهران با عواقب وخيمى روبرو خواهد شد.

این مقام آمریکايی در این مصاحبه گفت، رژيم تهران تمامى فرصتها براى مطمئن ساختن جامعه جهانى در مورد ماهيت برنامه اتمى اش را از دست داد. این رژيم همچنين همه قطعنامه ‌هاى شوراى امنيت در این مورد را نادیده گرفت و نقض کرد. بنابراين جامعه جهانى بايد وارد عمل می شد. سرپیچی از قطعنامه های شورای امنیت، عواقب وخيمى برای رژیم تهران بدنبال خواهد داشت.


یا تغییر مسالمت آمیز رژیم یا گزینه نظامی

خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه: "ویتالی لیتوین" در مقاله ای که در پایگاه اینترنتی دانشگاه دولتی روابط بین الملل مسکو منتشر شد، نوشت : هفته گذشته اتحادیه اروپا تحریم های شدیدتری علیه ایران به تصویب رساند. در اتحادیه اروپا معتقدند که تحریم هایی که در شورای امنیت سازمان ملل متحد اتخاذ شده، کافی نیست و از دیگر کشورها دعوت می کنند که از برنامه محدودیت های یکجانبه علیه جمهوری اسلامی حمایت کنند. تصمیم اتحادیه اروپا بعد از تصویب تحریم های تکمیلی علیه ایران توسط کنگره آمریکا صورت گرفت. حال این سئوال مطرح می شود که چه چیز باعث تلاش آمریکایی ها و اروپایی ها جهت تشدید مواضع علیه ایران شده است؟ به اعتقاد تحلیلگران، تحریم های شدید اقتصادی به تضعیف و حتی نابودی بخش نفت و گاز و سیستم بانکی ایران منجر خواهد شد که مستقیما وخامت اوضاع اقتصادی در این کشور را بدنبال خواهد داشت. بر اساس اندیشه تنظیم کنندگان این تحریم ها، مشکلات اقتصادی باید بر وخامت اوضاع سیاسی در داخل و فعال شدن اپوزیسیون ایران تاثیر ناگزیر گذارد که در نهایت همه اینها به "تغییر مسالمت آمیز رژیم" منجر خواهند شد. در صورتیکه این گزینه عملی نگردد، ممکن است که از گزینه نظامی استفاده شود. البته غرب خواستار آن نیست که خودش ماجراجویی نظامی را آغاز کند. به احتمال قوی به همین خاطر بند بازرسی کشتی های عازم ایران در نظر گرفته شده تا ایران را جهت برخورد با این اقدام تحریک کنند و آنوقت است که این کشور به شروع مناقشه نظامی متهم خواهد شد.

دستگيرى دانشجويان دانشگاههاى شيراز به جرم «برنامه ريزى اغتشاشات»

حكومت سركوبگر در وحشت از گسترش اعتراضات و تظاهرات دانشجويان و مردم شيراز، دهها تن از دانشجويان دانشگاههاى شيراز را روز ۲۰ خرداد دستگير و در زندان وزارت اطلاعات در شيراز زندانى کرده است.
عوامل حكومتي اين دانشجويان را به اتهام «برنامه ريزى اغتشاشات» دستگير کرده اند.

۱۳۸۹ تیر ۱, سه‌شنبه

گزینه نظامی برای مقابله با رژیم ایران همچنان مطرح است



رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا گفت که تمام راهکارها برای مقابله با برنامه
اتمی جمهوری اسلامی از جمله راهکار حمله نظامی، همچنان مطرح است.


به گزارش خبرگزاری ها، گیتس که در یک کنفرانس خبری در واشینگتن پایتخت
آمریکا سخن می گفت، اظهار داشت که تحریم های اقتصادی اعمال شده علیه رژیم
ایران برای متوقف کردن برنامه های اتمی این کشور موثر خواهد بود.


9 ژوئن جاری، شورای امنیت سازمان ملل متحد، دور چهارم تحریم ها علیه
ایران را به منظور مقابله با برنامه اتمی این کشور تصویب کرد. این تحریم
ها که شدید ترین تحریم های اعمال شده علیه ایران تا کنون است، بیشتر
بخشهای اقتصادی این کشور را هدف قرار داده است.


وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره تاکید مقام های جمهوری اسلامی
بر ادامه برنامه اتمی به وجود تحریم ها، گفت: "فشارهای اقتصادی اعمال شده
دارای تأثیراتی حقیقی هستند."


او ادامه داد: "فرصت معقولی وجود دارد تا نظام ایران سر عقل آید و به این
نتیجه برسد که در صورت ادامه برنامه اتمی، امنیتش در خطر خواهد بود."


آمریکا و اتحاده اروپا، علاوه بر تحریمهای شورای امنیت، تحریم هایی مضاعف
علیه ایران اعمال خواهند کرد.


سیاستمداران غربی امید دارند که دور چهارم تحریم ها و فشارهای دیپلماتیک،
تهران را از ادامه برنامه های اتمی اش باز دارد.


ایران هموراه بر "صلح امیز" بودن برنامه اتمی خود تأکید می کند اما غرب
در نوایای ایران تشکیک می کند و برنامه اتمی این کشور را غیر شفاف می
خواند.


گیتس در کنفرانس خبری خود یاد آور شد که تمام راهکارها از جمله مقابله
نظامی به منظور تعامل با تهران بر سر برنامه اتمی اش، همچنان مطرح است.

۱۳۸۹ خرداد ۳۱, دوشنبه

ناوهواپیمابر آمریکا در سواحل ایران مستقر می شود

ناو هواپیمابر "هری ترومن" به همراه 12 کشتی همراه متعلق به نیروی دریایی آمریکا از کانال سوئز عبور کرده و وارد دریای احمر شد. این مطلب را رسانه های گروهی مصری گزارش می دهند.

گارد ساحلی مصر به خبرنگاران اطلاع داد که این اسکادران از کشتی های نظامی نیروی دریایی آمریکا برای اولین بار طی چند سال اخیر با چنین تعدادی از کانال سوئز عبور کرده که به خاطر عبور آنها چند مسیر اصلی کشتیرانی نیز برای مدتی در منطقه مختل شد.

ناو هواپیمابر "هری ترومن" در حدود 90 بالگرد و جنگنده و همچنین 6000 نیرو حمل می کند.

این ناو هواپیمابر دومین ناو آمریکایی خواهد بود که در سواحل ایران مستقر می شود. آمریکا پیش از این ناو هواپیمابر "آیزنهاور" حامل 68 جنگنده و 4 بالگرد را در منطقه مستقر کرده بود که ظرفیت کامل آن تا 90 جنگنده و تا 6000 خدمه است.

رسانه های گروهی اخباری منتشر می کنند که بر اساس آنها واشنگتن طی سال جاری قصد دارد 5 یا 6 ناوهواپیمابر خود را در سواحل ایران مستقر سازد و نیروهای نظامی بریتانیا و فرانسه نیز به آنها افزوده خواهند شد.

لازم به یاد آوری است که روز 8 ژوئن مانور مشترکی که در آن ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای آمریکا، فرانسه و جنگنده های بریتانیایی شرکت داشتند در پایگاه نظامی "کان ژورس" فرانسه در نزدیکی شهر تولون برگزار شد. هواپیماهای بریتانیایی از پایگاه نیروی هوایی در انگلستان، هواپیماهای آمریکایی از ناو هواپیمابر "هری ترومن" و هواپیماهای فرانسوی از ناو "شارل دوگل" به هوا برخاستند. این اولین نمایش نیروی نظامی سه کشور در صورت بروز جنگ محسوب می شود.

۴۰ نفر در خرداد ماه اعدام شدند

خبرگزاری حقوق بشر ایران

در خرداد ماه نیز طبق روال ماه‌های گذشته که جمهوری اسلامی به اعدام شهروندان ایرانی می‌پرداخت، شاهد دست کم ۴۰ اعدام در شهرهای مختلف ایران بودیم.

به گزارش خبرنگار رهانا، روزهای آغازین خرداد ماه عبدالحمید ریگی، برادر عبدالمالک ریگی در زندان مرکزی زاهدان اعدام شد که تصویر آن نیز در سطح اینترنت پخش شد. وی بهار سال ۱۳۸۷ توسط مقامات پاکستان به ایران تحویل داده شده بود و از آن زمان در زندان مرکزی زاهدان به سر می‌برد.

در روزهای پایانی ماه نیز شاهد اعدام عبدالمالک ریگی، رهبر گروه جندالله در زندان اوین بودیم. وی اسفند ماه سال پیش بازداشت شده بود و فیلم اعتراف‌های وی نیز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شد.

هم‌چنین، اعدام ۱۳ نفر در روز ۱۷ خرداد ماه در زندان قزل‌حصار کرج، یکی دیگر از رویدادهای این ماه بود. یک روز پیش از این اعدام‌ها، خبر از انتقال ۲۶ نفر از محکومان به اعدام به قرنطینه‌ی زندان قزل‌حصار کرج منتشر شده بود که از میان آن‌ها ۱۳ نفر به اتهام حمل و قاچاق مواد مخدر به دار آویخته شدند.

در این میان ۱۳ نفر در زندان قزل‌حصار کرج، پنج شهروند در زندان زاهدان، پنج نفر در زندان رشت که یکی از آن‌ها یک زن بوده و البته تا کنون به تایید منابع رسمی نرسیده است، پنج نفر در زندان مرکزی قم، ۳ نفر در زندان یزد، سه نفر در زندان مرکزی اصفهان، دو نفر در استان خراسان شمالی، یک نفر در زندان اهواز، یک نفر در زندان میانه، یک نفر در زندان سراب، یک نفر در زندان اوین اعدام شده‌اند که حمل و نگه‌داری و قاچاق مواد مخدر دلایل عمده‌ی این اعدام‌ها را تشکیل داده است.

آمار دقیق اعدام‌ها در ایران، هیچ‌گاه منتشر نشده است، آمارهایی که در طول ماه‌ و یا سال منتشر می‌شود، تنها آن دسته از اعدام‌هایی است که اخبار آن توسط برخی زندانیان و یا منابع وابسته به دولت منتشر می‌کنند.

اجرای حکم‌های اعدام در ایران، در حالی صورت می‌گیرد که سازمان‌ها و گروه‌های حقوق بشر داخلی و بین‌المللی همواره به دولت ایران برای اجرای احکام اعدام اعتراض داشته‌اند.

ایران با توجه به جمعیت‌اش بعد از چین بیش‌ترین تعداد اعدام‌ها را در میان کشورهای جهان دارا است.

چگینی؛ کارگری که به خاطر آزادی شهید شد


محرم چگینی سال گذشته در 25 خرداد ماه در تظاهرات مسالمت آمیز مردم معترض مقابل پایگاه بسیج با ضرب گلوله کشته شد و حتی فیلم تیر خوردن، به زمین افتادن و بلند کردن پیکرش از روی زمین توسط دوربین های شاهدان به ثبت رسید. معصومه چگینی همسر محرم بارها و بارها در مصاحبه های خود تاکید کرده که تا آخرین لحظه ی زندگی اش شکایتش را پس نمی گیرد و می خواهد بداند قاتل همسرش کیست و چرا باید جنازه او در خیابان های فاز چهار اندیشه و دور از تهران پیدا شود. معصومه 30 ساله از یک سالی می گوید که تلخ ترین و سخت ترین لحظه های زندگی اش را بدون همسرش سپری کرده است.

۱۳۸۹ خرداد ۳۰, یکشنبه

از سی تیر 1360 تا سی تیر 1389



شركت بيش از 4000نفر درمراسم سالگرد شهدا دربهشت زهرا


به گزارش خبرنگار آژانس ايران خبـــر, بيش از4000 هزار نفر در مراسم سالگرد شهدا در بهشت زهرا علي رعم تمامي تمهيدات امنيتي شركت كرد ه اند و ياد وخاطره شهيدان را گرامي ميدارند .

به محاصره در آوردن دانشگاه شريف و پلي تکنيک توسط نيروهاي سرکوبگر

بنابه گزارشات رسيده به "فعالين حقوق بشر و دمکراسي در ايران" به مناسبت سالگرد کشتار 30 خرداد که به فرمان علي خامنه در 29 خرداد ماه صادر شد نيروهاي سرکوبگر وي دانشگاه پلي تکنيک و دانشگاه صنعتي شريف را به محاصره خود درآورده اند.
روز يکشنبه 30 خرداد ماه از حوالي ساعت 11:00 صبح تعداد زيادي از نيروهاي سرکوبگر، دانشگاه هاي پلي تکنيک و دانشگاه صنعتي شريف را به محاصره درآوردند. دانشگاه امير کبير در محاصره نزديک به200 نفر از نيروهاي سرکوبگر که با تجهيزات کامل سرکوب مي باشند قرار دارد.
همچنين نيروهاي ويژه سپاه پاسداران (لباس شخصيها) و بسيجيهاي و ساير نيروهاي سرکوبگر دانشگاه صنعتي شريف را در محاصره خود گرفته اند.
نيروهاي سرکوبگر ولي فقيه با توقف در مقابل درب دانشگاه قصد دارند که مردم را از اعتراضات دانشجويان در درون دانشگاه را مخفي نگه دارند.
مردم تهران و دانشجويان قصد دارند که با حضور و اعتراضات گسترده سالگرد شهداي 30 خرداد را گرامي بدارند. سال گذشته علي خامنه اي ولي فقيه در روز 29 خرداد ماه دستور قتل مردم ايران را بصورت علني صادر نمود و در پي آن بود که نيروهاي سرکوبگر او بر روي مردم آتش گشودند و ده ها نفر از مردم تهران را به خاک و خون کشيدند. که از جمله آنها شهيد راه آزادي ندا اقا سلطان بود که مظلوميت ملت ايران را به جهانيان نشان داد و جهان را از جنايتهاي عريان و ضد بشري که در ايران جريان دارد آگاه نمود.

سی خرداد یعنی تمام پیام برای گوشهای شنوا



درخواست مادر ندا از مردم ایران


هاجر رستمی، مادر ندا آقاسلطان گفته است:«خواهش من این است ساعتی که ندا
جان باخت در خانه‌هایتان یا هر جایی که هستید به یاد ندا شمعی روشن
کنید». وی اعلام کرده است که مراسم سال‌گردی برای دخترش برگزار نخواهد
کرد، اما بر سرمزار وی در بهشت زهرای تهران، خواهد رفت.»

آن‌گونه که «فرشته قاضی»، روزنامه نگار، در صفحه شخصی خود در فیس بوک
نوشته است، هاجر رستمی، مادر ندا آقاسلطان گفته است:«خواهش من این است
ساعتی که ندا جان باخت در خانه‌هایتان یا هر جایی که هستید به یاد ندا
شمعی روشن کنید.»

وی اعلام کرده است که مراسم سال‌گردی برای دخترش برگزار نخواهد کرد، اما
بر سرمزار وی در بهشت زهرای تهران، خواهد رفت.»
ندا آقاسلطان، یکی از ۱۳۷‌جان‌باخته حوادث پس از انتخابات در ایران است.
وی در تظاهراتی که روز سی‌ام خردادماه سال گذشته، در تهران برگزار شد،
مورد اصابت گلوله قرار گرفت و جان سپرد. این تظاهرات یک روز پس از
سخنرانی آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در نماز جمعه تهران
برگزار شده بود. آیت‌الله خامنه‌ای در آن سخنرانی، نسبت به حضور معترضان
در خیابان‌ها هشدار داده بود.

تصویر لحظه مرگ «ندا آقاسلطان» در شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت، به شکل
گسترده‌ای منتشر شد. بسیاری پس از انتشار تصاویر ندا آقاسلطان، از وی به
عنوان «نماد جنبش سبز» یاد کردند.

انتشار گسترده تصاویر وی، باعث شد تا مسوولان جمهوری اسلامی، نسبت به فوت
وی اظهارنظر کنند. آن‌ها مرگ «ندا آقاسلطان» را مشکوک ارزیابی کردند.
محمود احمدی نژاد، طی اظهارنظری، مرگ وی را به سرویس های امنیتی اروپا و
آمریکا نسبت داد. وی مرگ «ندا آقاسلطان» را، سناریویی برای انقلاب مخملی
در ایران دانست و از سناریوی مشابهی در ونزوئلا سخن راند.

صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز تاکنون چندین بار، با پخش برنامه‌هایی،
مرگ وی را به کشورهایی چون «انگلستان» و همچنین افرادی چون «آرش حجازی» -
مترجمی که در زمان مرگ ندا، بالای سر وی بود – نسبت داده است.

عبدالمالک ریگی بامداد امروز اعدا م شد


« ‌عبدالمجید ریگی» با نام مستعار « عبدالمالک» سحرگاه امروز (‌یکشنبه) در محل زندان اوین اعدا م شد.




متن خبر از خبر ان لاین وابسته به جمهوری اسلامی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ،‌ درپی برگزاری جلسه محاکمه عبدالمجید (عبدالمالک) ریگی در یکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی توحیدی به اتهام محاربه و افساد فی الارض ،‌ نامبرده به اتهام 79 مورد اقدامات جنایتکارانه ،‌ به استناد مواد 190 ، 191 ،‌ 186 ، 185 و 183 قانون مجازات اسلامی به اعدام از طریق آویختن از چوبه دار با حضور مجروحین و خانواده های جانباختگان و شهدای جنایات وی محکوم شده بود.

محکوم عبدالمجید ریگی سرکرده گروهک ضد انقلاب در شرق کشور که سال گذشته با هوشیاری ماموران امنیتی بازداشت شد، با تشکیل گروهک مسلحانه خود اقدام به راهزنی ،‌سرقت مسلحانه ،‌ بمب گذاری در اماکن عمومی، ‌حمله مسلحانه به نیروهای نظامی و انتظامی و مردم بی دفاع ، قتل و جرح ، اخاذی ، ایجاد رعب و وحشت و هراس و سلب امنیت مردم، آدم ربایی و گروگانگیری ، همکاری با بیگانگان و اخذ کمک های مالی و اطلاعاتی از آنان نموده بود.

بخشی از اعمال مجرمانه ارتکابی محکوم عبدالمجید ریگی به شرح ذیل است: 1 - تشکیل و اداره دسته و گروهک تروریستی موسوم به جنبش مردمی جندالله به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران و ایجاد ناامنی در منطقه و کشور .

2 - مباشرت و آمریت در 15 فقره ادم ربایی مسلحانه.

3 - حمل و نگهداری سلاح و مهمات به صورت عمده و قاچاق سلاح و مهمات به داخل کشور. 4 - بوجود آوردن شش فقره راهبندان مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت در جاده ها و بین مردم. 5 - اقرار صریح به مباشرت درسه فقره قتل عمدی .

6 - آمریت در قتل عمدی دهها نفر از شهروندان و مسئولین نظامی ،‌انتظامی و ...

از طریق بمب گذاری و اقدام مسلحانه .

7 - سرقت مسلحانه سلاح ،‌ مهمات و خودرو به دفعات بشرح موجود در پرونده.

8 - تحصیل مال نامشروع از طرق مختلف از قبیل آدم ربایی، گروگانگیری، ‌سرقت از بیت المال ، ‌اخذ دلار از سرویس های اطلاعاتی بیگانه ، ‌اخذ وجه از قاچاقچیان مواد مخدر.

9 - فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق مصاحبه های متعدد با شبکه های معاند و ضد انقلاب.

10 - ارتباط با عناصر سرویس های اطلاعاتی بیگانه از جمله افسران اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در پوشش ناتو ،‌ برخی افسران اطلاعاتی بعضی کشورهای عربی و گروهک های ضدانقلاب خارج از کشور مانند گروهک منافقین.

11 - ورود و خروج غیر مجاز از خاک جمهوری اسلامی ایران . لازم به توضیح است گروهک تروریستی تحت هدایت محکوم عبدالمجید ریگی از سال 82 ، 35 مورد گروگانگیری از اتباع داخلی و خارجی ،‌ 25 مورد اخاذی و بیش از 40 فقره عملیات راهبندی مسلحانه توام با انفجار انجام داده که در نتیجه این اقدامات شرورانه ، 154 نفر از نیروهای انتظامی و مردم بی گناه بدست نامبرده و عوامل این گروهک شهید و تعداد 320 نفر نیز مجروح گردیده اند.

گزارش پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران حاکی است: متهم ریگی در جریان دادگاه ،‌ مسئولیت اقدامت گروهک خود را پذیرفت و اذعان نمود در برخی از قتل ها مباشرت و در برخی نیز آمریت داشته است .

نامبرده همچنین تمامی موارد اتهامی مطروحه در کیفرخواست صادره از سوی دادستانی را پذیرفت و توضیح داد که تصمیمات تمامی اقدامات تخریبی ، بمب گذاری ، قتل و غیره با مسئولیت وی انجام شده است.

این گزارش اضافه کرد: در جلسه دادگاه که با حضور نماینده مدعی العموم ،‌ وکیل محکوم علیه ، شکات و خانواده های شهدای اقدامات تروریستی گروهک مذکور برگزار شده بود، نماینده دادستان پس از قرائت کیفرخواست ،‌خواستار اشد مجازات برای متهم شده بود.

متعاقبا ریگی در جریان دفاع از خود ضمن قبول اتهامات و جنایات ارتکابی ، اقدامات خود را اشتباه خواند و تاکید کرد جنایاتش با موازین اسلامی و انسانی در تضاد بوده است و در ادامه از عوامل گروهک خود نیز خواست که اشتباهات او را تکرار نکنند.

وی همچنین خواستار بخشش از سوی شکات پرونده شد.

در پی صدور حکم دادگاه ،‌ حکم صادره مطابق مقررات به نامبرده ابلاغ ،‌ وی اعلام داشت « حکم صادره را قبول داشته و تقاضای عفو دارم» که متعاقبا با درخواست عفو نامبرده توسط ریاست قوه قضائیه مخالفت گردید.

با توجه به اهمیت پرونده و اتهامات محکوم علیه ریگی، پیشتر رسیدگی به اتهامات وی به دستور رییس قوه قضائیه و موافقت دیوان عالی کشور به دادسرا و دادگاههای تهران احاله شده بود.

به یاد شهدای سی خرداد



فراخوان دانشجویان سبز دانشگاه امیرکبیر و شریف به تجمع اعتراضی در روز ۳۰ خرداد

دانشجویان سبز دانشگاه های شریف و امیر کبیر برآنند تا در روز یکشنبه 30 خرداد و به پاسداشت شهدای این روز، تجمع اعتراضی برگزار کنند.

به گزارش دانشجونیوز، دانشجویان دانشگاه امیرکبیر امروز اعلامیه ها و تراکت هایی در دعوت از دانشجویان و اساتید در سطح دانشگاه پخش کردند که در آن محل و ساعت برگزاری تجمع ذکر گردیده بود.

این دانشجویان محل تجمع خویش را مقابل دانشکده معدن و ساعت گردهم آیی اعتراضی را 12 ظهر اعلام کرده اند.

همچنین دانشجویان سبز دانشگاه شریف در اطلاعیه ای دانشجویان را به گردهم آیی اعتراضی در روز 30 خرداد ساعت 12 و در مقابل دانشکده کامپیوتر فراخوانده اند.